חברות ציוד רפואי
חברות לציוד רפואי
חברות ציוד רפואי נדרשות, לא אחת, לפתח מוצר חדש שיכול לשרת את הלקוחות שלהם ולהעניק מענה לבעיה רפואית חדשה המצריכה מכשיר ייחודי שאין כמותו עדיין בשוק, ולכן, נדרשת עזרה של מומחים מתחום האלקטרוניקה שיכולים לעזור בפיתוח מכשור רפואי מתקדם ובחיווט המכשיר לתחום הרפואי.
מוצרים רפואיים פועלים לרוב על לוחות אלקטרוניים המצריכים הרכבות אלקטרוניות מתקדמות ומותאמות לדגם המכשיר. אנחנו בחברת ק.א.א יכולים להעניק לכם את הפתרון המתאים לפיתוח מכשור רפואי מתקדם שאין כמוהו בתחום הרפואה ובכך לסייע לחברה שלכם להעניק את הפתרון האולטימטיבי לכלל המטופלים הזקוקים לפיתוח טכנולוגי חדשני.

פיתוח מכשור רפואי עם ק.א.א
לכל פרויקט של פיתוח מוצר חדש חייב להיות דגם אב טיפוס שלפיו יבנו שאר המוצרים. תכנון אב טיפוס מצריך עבודה קפדנית ומתוכננת מראש הכוללת את השלבים הבאים:
השלב הראשון – זיהוי קהל היעד למוצר
עוד לפני שנתחיל לבנות את אב הטיפוס עצמו, חשוב קודם כל לברר מיהו קהל היעד שהולך להשתמש במוצר שלנו ואילו מוגבלויות קיימות לקהל היעד שלנו שאותן נוכל לקחת בחשבון בעת פיתוח מכשור רפואי.
חברות ציוד רפואי חייבות להתאים את המוצר ללקוחות שלהם ואם מדובר במכשיר ייחודי עבור אנשים עם מוגבלויות, חשוב לוודא כי אותו קהל היעד יוכל להשתמש בכוחות עצמו במוצר החדש.
השלב השני - תכנון צורתו של המוצר
הצורה של המוצר תכריע בסופו של דבר את אופן השימוש בו. כך למשל, הצורה של המוצר חייבת להיות נוחה לאחיזה עבור כל אדם. אם המכשור הרפואי נועד לילדים לדוגמה, הרי שגודל המוצר חייב להתאים לגודל כף היד של הילד ואם מדובר במוצר שעתיד להיות מכשיר עבור מבוגרים, הרי שחשוב מאוד שלמכשיר המיועד יהיה גודל מתאים לשימוש הדרוש.
פיתוח מכשור רפואי יכול להגיע במגוון רחב של גדלים, שכן, ישנן מכונות גדולות ומיוחדות שנועדו לעמידה בלבד מבלי שיזיזו אותן וגם במצבים הללו, צורת המכשיר תהיה חשובה מאוד עבור השימוש בו. כי על פי גודל המכשיר, אורכו ורוחבו, אנחנו נוכל לתכנן בהמשך את הלחצנים והכפתורים שיופיעו עליו.
השלב השלישי - תכנון הנדסת המוצר
חברות ציוד רפואי משתמשות במכשירים רפואיים הפועלים על טכנולוגיה אלקטרונית, וכל מוצר אלקטרוני חדש מצריך לוח אלקטרוני שעוד לא נבנה כמותו. אנחנו חבברת ק.א.א נתכנן במיוחד עבורכם הרכבות אלקטרוניות שיתאימו לפיתוח מכשור רפואי שאתם מתכננים ויהפכו את המכשיר שלכם למוצר עובד. פיתוח מערך הנדסי של כל מוצר חייב בסופו של דבר להביא את המכשור שלכם לפעולה שתוכננה מראש, וזה בדיוק מה שאנחנו מבצעים בחברת ק.א.א ונעזור לציוד הרפואי החדש שלכם לקבל את המערך ההנדסי והאלקטרוני שבו ניתן להרכיב כרטיסים קשיחים וגמישים למוצר.

פיתוח מכשור רפואי לסטארטפים
לרוב, רעיון של סטארט אפ יהיה רעיון חדשני ומוביל שעוד לא היה כמותו מעולם. פעמים רבות, המייסדים עצמם אינם יודעים איך יראה המוצר שלהם בסופו של דבר, ובדיוק בשביל זה אנחנו נכנסים לפעולה ועוזרים לכם להקים את המוצר שלכם!
תכנון ובניה של מוצר חדש לחלוטין זו לא עבודה קלה בכלל ומצריכה עבודה קפדנית וחישובית ביותר שבסופו של דבר יתקבל מוצר חדש לחלוטין שגם הוא יצריך מאיתנו תכנון הנדסי חדש לחלוטין עם חיווט מתאים וחדשני. אז, לפני שמתחילים בייצור רב היקפים של מוצרים שונים, בונים תחילה את אב הטיפוס שלנו ובוחנים אותו בכל האפיקים הדרושים בכדי לוודא שהמוצר שייצרנו הוא אכן המכשור הרפואי המתאים ביותר לקהל שלנו.
מעוניינים לפתח מכשור רפואי? אנחנו נשמח לעזור!
חברתנו מעניקה פתרונות הרכבה של מכשור רפואי חדש שעתיד להתפתח בעולם הרפואה. שנים רבות של ניסיון בפיתוח מכשור רפואי הביאו את החברה שלנו – ק.א.א ליצירת פתרונות ייצור ברמת מוצרים, החל מדגמי אב טיפוס ועד לייצור כמויות מרובות של אותם המוצרים לשוק הלקוחות, כולל ייצור ציוד בדיקה.
אנחנו מתמחים בהקמה של מוצרים חדשים המצריכים תכנון והרכבה חדשים שלא היו כמותם עד היום בתחום הרפואי.
אם אתם זקוקים למכשיר חדש, מכשור אלקטרוני מתקדם ועובד – אנחנו כאן בשבילכם! השאירו לנו את הפרטים שלכם באתר ואנחנו נשמח ליצור איתכם קשר בהקדם האפשרי.